2013. augusztus 14., szerda

Az egy éves évforduló(DaeJae +18)



Gyönyörű tavaszi nap a mai. Csend van, csak egy-két madár csicsergését vagy bogarak zümmögését lehet hallani. Egy fiú a házuk kertjében lévő hintaszékben üldögél. Meglehetősen izgatottnak tűnik. Bal csuklóján lévő órájára pillant. Vár valakire. De az a valaki csak nem akar megérkezni. Sóhajt egy nagyot, majd behunyja szemeit, arcát pedig az ég felé emeli. Bőrén hamar érzékelni kezdi a melengető napsugarak cirógató hatását. Úgy érzi, ott helyben el tudna bóbiskolni, ám abban a pillanatban valaki helyet foglal mellette. Lassan kinyitja szemeit, majd maga mellé néz, ahol megpillantja a számára legfontosabb embert a világon.
-Nem is hallottam, hogy megjöttél.-jegyezte meg a fiú.
-Csak most érkeztem.-felelte a másik.
-Milyen napod volt?-érdeklődött az első.
-Fárasztó.-jött a rövid válasz.
-Nem vagy éhes?-kíváncsiskodott a már régebb óta ott ülő.
Az újonnan érkezett fiú csak bólintott egyet.
-Mit szeretnél? Főzzem a kedvencedet?
Válaszát ismét csak egy bólogatás jelezte.
-Rendben, akkor megyek, megcsinálom.-mondta a vékonyka testalkatú fiú, majd indulni készült, ám a másik megragadta csuklóját és visszahúzta maga mellé.
-Azt hittem tudod, hogy te vagy a kedvencem.-suttogta.
-D-daehyun..-motyogta zavarában a fiú.
-Szóval megkaphatlak mára?-kérdezte az imént említett.
-Pontosan mit értesz ez alatt?
-Csak maradj mellettem, Youngjae.-válaszolta Daehyun, majd fejét a mellette ülő fiú vállára fektette.
-Rendben.-mondta kicsit csalódottan Youngjae.
Mérhetetlenül boldognak kellene lennie, hogy megtalálta élete nagy párját, aki itt ül mellette, hozzábújik és ilyen kedves dolgokat mond neki, de mégis szomorú. Hiszen ma van az 1 éves évfordulójuk, amire úgy néz ki párja nem emlékszik. Nagyon jól tudja, hogy énekesek révén rengeteget kell dolgozniuk, valamint minden napjuk tele van tömve fotózásokkal, forgatásokkal, fellépésekkel és fantalálkozókkal. Néha még enni és aludni sincs idejük. De akkor is...ez a nap nagyon fontos a számára...illetve számukra. Ezt a napot kettejükre kéne szánniuk. El kéne feledniük minden mást, csak egymásra kellene koncentrálniuk. Yougjae egész nap arra várt, hogy Daehyun hazaérjen és együtt legyen vele. Önzőnek és telhetetlennek érzi magát, amiért nem elég neki társa kedves szavai. Többet akar. Ölelést, puszit, csókót...sőt még annál is többet! Igen, egész teste kívánja Daehyunt.
-Dae?-szólította meg gyengéden szerelmét.
-Hm?-dünnyögte a fiú.
-Ha ennyire fáradt vagy, jobb lenne, ha bemennél a szobába és ott aludnál.
-Igazad van, kényelmesebb lenne az ágy, de akkor sem szeretném.
-Nem értelek.-nevette el magát Youngjae.
-Ott egyedül lennék... És én veled akarok lenni. Mindig. Főleg ezen a fontos napon.-felelte Daehyun, miközben felemelte fejét és mélyen Youngja szemébe nézett.
-Hát nem felejtetted el?-bukott ki Youngjae szájából a kérdés.
-Dehogy felejtettem! Egész nap arra vártam, hogy hazaérjek. Munkám minden egyes pillanatában te jártál a fejemben. Nagyon hiányoztál, azt hittem megőrülök nélküled.
Youngjae arca rögtön piros színbe változott szerelme szavainak hallatán, szíve pedig a normálisnál jóval gyorsabban vert. Tekintetét ugyanúgy párja arcába fúrta. Lassan felemelte egyik kezét, majd óvatosan végigsimított Daehyun arcán. A másik fiú rögtön reagált mozdulatára és ráhelyezte kezét Youngjae kezére.
-Végre itt vagy és megérinthetlek. Bepótolhatok minden egyes percet, amit ki kellett hagynom.-mondta szenvedélyesen Daehyun, majd még közelebb húzta magához társát.
-Ne fogd vissza magad.-súgta fülébe Youngjae.
Daehyunnak nem is kellett több, egyik karját átfűzte barátja derekán, a másikkal pedig eltűrte annak arcába hulló tincseit. Ezután egyre közelebb hajolt fejével, míg nem ajkaival elérte a másik ajkait. Először csak egy lágy puszit adott neki, majd eltávolodott, hogy lássa Youngjae reakcióját. Mikor meglátta annak duzzadt, csókra éhező ajkait, elmosolyodott.
-M-mi az?-dadogta Youngjae.
-Gyönyörűen nézel ki.-jegyezte meg Daehyun.
-Azt hittem, nem sikerül ennél jobban zavarba hoznod, de ezek szerint tévedtem.-mondta a még jobban elpiruló Youngjae.
-Minél jobban elpirulsz, annál jobban megkívánlak.-nyalta meg szája szélét az izmosabb fiú, majd célba vette társa ajkait.
Ez a csók kicsit vadabb volt, mint az előző. Pár másodperc után Daehyun nyelve Youngjae alsó ajkát cirógatta. A fiú rögtön vette a lapot és résnyire nyitotta száját. Alig, hogy ezt megtette, szerelme nyelve rögtön utat tört magának. Először körbejárta szájának minden egyes szögletét, majd nyelveik összeütköztek és szenvedélyes csatába kezdtek. Hol egyikük, hol másikuk élvezhette a dominanciát. Időközben Daehyun kezei is elszabadultak, melyek Youngjae hátát simogatták fel-le. Ennek hatására a fiú teste megborzongott. Mikor levegőjük fogytán volt, kénytelenek voltak elválni egymástól.
-Jobb lenne, ha ezt odabent folytatnánk.-mondta Daehyun két levegővétel közepette, majd felállt és ölébe kapta a nála könnyebb testsúlyú fiút.
Youngjae meglepődött barátja hirtelen akcióján, de végül megkapaszkodott annak nyakában. Csillogó szemekkel nézte párja arcát, ahogy az odafigyelve szállította őt az egyik szoba felé. Már félúton voltak, mikor Youngjae nem bírt nem bírt ellenállni Daehyun férfiasan illatozó nyakának. Először orrával simított végig a puha bőrön, majd ajkaival is megérintette, végül pedig egy lágy puszit nyomott rá. A cipekedő fiú halkan nyüszített egyet a kellemes érzés miatt, majd halkan így szólt:
-Nem bántásból mondom, de nagyon jól tudod, hogy a nyakam a gyenge pontom és ha nem hagyod abba, akkor eküszöm ledoblak.
Youngja csak kacagott egyet barátja szavain, majd egy villámgyors puszit nyomott annak arcára.
-Siess, mert már nem bírok magammal.
-Ne türelmetlenkedj, már itt vagyunk.-felelte Daehyun, miközben a kilinccsel küszködött.
-Hagyd, majd én.-szólt rá finoman Youngja, majd lábával lenyomta az ajtót nyitó szerkezetet.
Daehun rögtön célba vette az ágyat, melyre óvatosan lefektette Youngjaet. Ezután visszasietett az ajtóhoz, majd kulcsra zárta azt. Ezután megfordult és egy perverz mosollyal arcán nézett társa felé.
-Most már nem menekülsz.-jegyezte meg, közben pedig rávetette magát az ágyra.
Négykézláb mászott Youngjae felé, egészen addig, amíg arcaik egy vonalban nem voltak. Lassan lehajolt fejével és egy újabb csókban forrt össze vele. A csók közben testét is elengedte, mely teljesen odasimult az alatta fekvőéhez, így ennek köszönhetően mindketten érezhették egymás éledező férfiasságát. Daehyun kapott is az lkalmon és lassan mozgatni kezdte csípőjét, ezzel dörzsölve sajátját szerelméével. Nem is kellett sok idő, hogy Youngjae szájából egy halk nyögés szökjön ki. Ez a hang többet jelentett Daehyunnak mindennél. Kezei társa oldalát kezdték el simogatni, majd miután ezt megunta, belopakodott Youngjae pólója alá. Ahogy ujjbegyei hozzáértek barátja forró testéhez, még jobban beindult. Villámgyorsan kezelésbe vette bal mellbimbóját. Youngjae szájából segíthetetlenül hangzottak el az élvezet jelei. Hogy ne csak ő kapjon kényeztetést, eltolta magától Daehyunt annyira, hogy kigombolhassa a arjta lévő inget. Miután lehámozta róla, apró puszikat lehelt annak kidolgozott hasára és mellkasára. Eközben alsó felük még mindig szorosan egymásnak nyomódott. Mindketten tudták, hogy ez nem mehet így tovább sokáig. Daehyun is levette a pólót kedveséről, majd övét is kicstolta és a nadrágot is lehúzta vékonyka lábairól. Youngjae sem hagyhatta, hogy megtörjön az egyensúly. Felült és egy gyors mozdulattal lerántotta a másikról a farmert. Ám nem sokáig maradt ebben a pozícióban, hiszen Daehyun újra hanyatt lökte, hogy könnyedén megtámadhassa felsőtestét. Kidugta nyelvét, majd nyakától egészen boxerének vonaláig végignyalt rajta.
-Dae...megőrülök, kérlek ne kínozz tovább!-nyöszörögte Youngjae.
-Ahogy kívánod.-mondta rekedtes hangos a fiú, majd az utolsó ruhadarabot is eltűntette magukról.
Kiéhezett szemekkel nézett társának felfelé álló hímtagjára. Nyalt egyet szája szélén, majd egyik kezével megragadta azt és lassan masszírozni kezdte fel-le irányuló mozdulatokkal. Tempójával egyenletes nyögések csapták meg fülét.
-Neh hagyd abbah!-kérlelte Youngjae.
-Ne aggódj, ennél sokkal jobbat kapsz.-felelte és pillanatok múlva keze helyett nyelvével folytatta a fiú kényeztetését.
-Ahh..!!-tört ki párjából egy elégedett sóhaj, kezeit pedig Daehyun fejére helyezte és megpróbálta irányítani azt.
Már nem kellett sok, hogy Youngjae a csúcsra érjen. Azonban Daehyun azt akarta, hogy egyszerre élvezzenek el, így leállt azzal, amit csinált. Az ágy melletti éjjeliszekrény fiókjához nyúlt, amelyből egy tubus sikosítót vett elő. Nyomott egy keveset ujjaira, majd Youngjae hátsójára is.
-Felkészültél?-nézett rá szerelemmel fűtött szemekkel.
-Ühüm.-bólintott egyet Youngjae.
Daehyunnak csak erre a beleegyezésbe volt szülsége. Rögtön behatolt egy ujjával. Barátja kicsit felszisszent a hirtelen, feszítő érzésre, de hamar megszokta a helyzetet, így jöhetett a második, majd a harmadik ujj is. Mikor már Daehyun három ujja cikázott benne, a kellemetlen érzést inkább a kellemes váltotta fel. Sunyin megemelte csípőjét és saját maga is segített a nagyobb élvezet elérésében. Pechjére azonban Daehyun észrevette próbálkozását.
-Micsoda mohó valaki.-nevette el magát, közben pedig eltávolította ujjait Youngjaeből.
Közelebb csúszott hozzá, testét Youngjae lábai közé fészkelte be, melyeket fel is emelt a magasba. Gyönyörű látvány fogadta, egy kis ideig megtorpant, hogy még jobban szemügyre vehesse meztelen párját. A fekvő fiú természetesen zavarba jött, pedig nem ez volt az első alkalmuk, igazán hozzászokhatott volna már a dolgokhoz. Hogy megtörje Daehyun bámészkodását, lábait annak derek köré csavarta, majd közel egy kisebb erőlökettel magára húzta. Arcukat csak pár miliméter választotta el és az a kis távolság is hamar megszűnt, hiszen Youngjae egy hosszú csókba vonta barátját. Daehyunnak tetszett, hogy Youngjae nnyire szeretné őt. Gondolta, eleget kínozta már szerencsétlent, ideje elkezdeni a lényeget. Figyelmeztetés nélkül hatolt férfiasságával Youngjae fenekébe.
-Uhh! Miért nem szóltááál?-nyafogott egyet Youngjae.
-Hmm, milyen szűk vagy.-suttogta jólesően Daehyun válasz helyett, majd óvatosan mozogni kezdett.
Előbbi durvasága miatt most figyelt arra, hogy ne legyen túl vad. Lassan mozgott, amíg a fájdalom apró jeleit látta szerelme arcán, csak akkor gyorsított, mikor azok eltűntek és halk nyögések váltották fel azokat. Egyre nagyobbakat és mélyebbeket lökött, keresve a fiú érzékeny pontját. Eközben Youngjae karjai átölelték nyakát, majd hátát simogatták, bíztatva őt. Aztán egy hirtelen karmolás.
-Szóval megtaláltam.-mondta elégedetten.
-Gyor-sab-baaan!-könyörgött neki a lihegő Youngjae.
Daehyun engedelmeskedett párja kérésének és gyorsított a tempón. Nem is kellett sokat várniuk, mindketten megérezték gyomrukban azt a furcsán kellemes érzést, melyre már annyira vágytak.
-Mindjárthh..-kezdett bele Youngjae, de nem tudta befejezni mondatát, mert fejét hátra vetette, háta pedig egy hatalmas ívben megfeszült.
Daehyun érezte, ahogy Youngjae amúgy is szűk falai még erőteljesebben körbeveszik férfiasságát. Tudta, hogy neki sincs sok hátra.
-Én isshh..-motyogta ő is.
Ekkor érték el egymás nevét kiabálva a csúcsot. Youngjae élvezte, ahogy kedvese forró lövedéke szétárad bensőjében, majd fáradt, izzadt teste az övére hullik. Mozdulatlanul, szó nélkül feküdtek egymás mellett, amíg vissza nem nyerték normál lélegzetvételüket. Daehyun csak ekkor húzódott ki párjából és feküdt le mellé. Youngjae rögtön hozzábújt, fejét Daehyun mellkasára helyezte, majd így szólt:
-Köszönöm szépen ezt a csodás ajándékot!
-Boldog egy éves évfordulót!-nyomott egy apró puszit homlokára Daehyun.
-Szeretlek, Dae!-mondta ki boldogan Youngjae.
-Én is szeretlek!-ejtette ki Daehyun is a világ legszebb szavait.

2 megjegyzés:

  1. Hát ez......... MESESZÉP VOLT!
    GYÖNYÖRŰ *tapsol felállva* Nem iagazán vagyok B.A.P fan, így nem ismerem a tagokat se annyira, de a történet így is a legélvezhetôbb olvasást nyújtotta számomra. Hihetetlenül csodás szavakat használsz >,< Egy élmény olvasni. Én is igyekszem ilyen jól írni, de fenomenális, amit itt olvashattam! Ugorj be hozzám, ha lesz idôd és kedved ><

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohha! Köszi szépen a dícséretet!*-* Örülök, hogy tetszett:3 Remélem máskor is találsz majd olyat az irományaim között, amelyek tetszenek:) Mindenképpen szétnézek én is a te blogodon!:)

      Törlés