2013. március 9., szombat

SHINee bevezető-Dream Girl

A holnapi nap hatalmas nap lesz a Young Shin középiskola tanulóinak szempontjából, ugyanis a régóta meg nem rendezett álarcosbál újra megrendezésre kerül. Mindenki izgalommal készülődik és párt keres magának. Illetve majdnem mindenki... Egy Kim Jonghyun nevű diákot kivéve. Ez a fiú az iskola legismertebb és leghelyesebb tanulója. Lányok milliói vannak oda érte és mindegyikűjük arról álmodozik, hogy őt hívja el a fiú a bálba. Ez azonban örök álom marad a számukra... Hiába van sok szép lány az iskolában, egyikük sem tudja lenyűgözni Jonghyunt. Idejét három legjobb barátjával: Taeminnel, Onewal és Minhoval. Taemin a legfiatalabb közülük. Bőre fehér, haja vörös, szemei aranybarnák...de amit a legjobban szeretnek rajta, az a baba arca. Sokan kisfiúként kezelik emiatt. Taemin a mostani barátnőjével, Seominnal próbálja magát érettebbnek mutatni. Onew átlagos fiúnak tűnik kívülről, valamint kedvesség és visszahúzódottság jellemzi. Az egyetlen dolog, amivel boldoggá lehet tenni, az az étel. Minho magasságával és hatalmas, kerek szemeivel vonzza magára a figyelmet. Szeret sportolni és barátnőjével, Haneullal lenni. A fiúk most is együtt mennek végig a folyosón.
-Délután megyek az öltönyömért. Jó drága volt, de megéri, mert jól akarok kinézni Seomin mellet.-magyarázta Taemin.
-Az én ruhám, amit egy híres divattervező készített, már tegnap megérkezett és csodásan néz ki. Szerencsére Haneulnak is tetszik.-mesélte Minho.
-Öregem...ti aztán nem apróztátok el. Mit fogok én ott egyedül csinálni?-kérdezte Onew aggódva.
-Én ezért sem megyek.-szólalt meg Jonghyun.
-Jonghyun igazán eljöhetnél... Ha másért nem, legalább Onew kedvéért, hogy ne legyen egyedül.-mondta Taemin.
-És ki tudja, lehet, hogy a bálon megtaláljátok ti is az igazit.-fűzte hozzá Minho.
-Semmi kedvem hozzá, hogy az összes lány odajöjjön hozzám és azzal nyaggatnak, hogy menjek velük táncolni.-mondta Jonghyun.
-Állítólag az új diák is ott lesz a bálon.-bökteki Onew.
-Fiú vagy lány?-kérdezte Jonghyun.
-Azt nem tudom.-felelte Onew.
-Na jössz?-kérdezte Taemin reménykedve.
-Nem.
-Reménytelen eset vagy.-jegyezte meg Minho.
-Legalább gyere el velem délután öltönyt választani.-kérlelte Onew Jonghyunt.
-Rendben.
Az tanórák gyorsan elteltek. Onew és Jonghyun együtt mentek a parkolóba, ahol beszálltak Jonghyun fekete sportkocsijába és a város leghíresebb butikja felé vették az irányt. Onew lépett be először az üzletbe, mögötte pedig Jonghyun. Meghajolva köszöntek az eladónak.
-Miben segíthetek?-kérdezte a hölgy segítőkészen.
-Az iskolai bálra szeretnék egy öltönyt.-válaszolta Onew udvariasan.
Az eladó odakísérte őket a férfi részleghez. A fiúk rögtön válogatni kezdtek. Ezután Onew elment felpróbálni őket. Jonghyun addig odasétált a nyakkendős állványhoz, ami a női részleghez közel állt. Miután megunta a nyakkendők nézegetését, körbenézett. Szemei megakadtak egy barna, hullámos hajú, törékeny testalkatú lányon, aki egy rózsaszín habos-babos ruhát és egy hozzá illő maszkot viselt. Jonghyun rögtön tudta, hogy ő is a bálba készül.
-Mit bámulsz tátott szájjal?-kérdezte az idő közben odaérkező Onew.
-Olyan, mintha egy mesekönyvből lépett volna elő. Meseszép!-mondta Jonghyun még mindig lenyűgözött állapotban.
-Még sosem láttam ezt a lányt. Lehet, hogy ő az új diák?-gondolkodott hangosan Onew.
-Azt hiszem nekem is ott a helyem a bálban.-mondta Jonghyun.
-Jól hallottam, amit mondtál?-nézett rá furcsán Onew.
-Igen. Talán mégsem lesz olyan szörnyű, mint gondoltam.-veregette meg Jonghyun Onew vállát, majd elment az öltönyök felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése